18 Eylül 2012 Salı

Grand Temizel Hotel



Keyifli ve Kaliteli Tatilin Buluştuğu Adres: Ayvalık Grand Temizel Hotel Tesisleri!

Resim yazısı ekle
Grand Temizel Hotel, Ayvalık'ın en gözde, en özel otellerinden bir tanesidir. Ayvalık Grand Temizel Hotel tesislerini özel kılan pek çok hizmeti ve özelliği bulunuyor. Bu hizmetlerden söz edeceğimiz bu tanıtım yazımızda, genel olarak Ayvalık otelleri ile ilgili bilgi bulabilir, neden Ayvalık tatili yapmanız gerektiğine dair sorularınıza cevap alabilirsiniz.
  • Ayvalık Grand Temizel Hotel tesislerinde ekonomik tatil yapmaya ne dersiniz?
  • Balıkesir otellerinde, kalabalıktan uzak; sessiz ve sakin bir tatil sizleri bekliyor!
  • Ayvalık tatili yapmanın, Ayvalık Grand Temizel Hotel tesislerinde konaklamanın tam zamanı!
  • Sizleri de Ayvalık'ın Sarımsaklı mevkiinde tatil yapmaya davet ediyoruz!
  • Haydi Ayvalık'a, Ayvalık Grand Temizel Hotel tesislerinde unutulmaz bir tatil yapmaya!
Ayvalık Grand Temizel Hotel, ucuz tatil olanaklarının da fazlaca olduğu bir oteldir. Öyle ki, erken rezervasyon sisteminin sunduğu avantajlardan yararlanan herkes, yüzde 40'lara varan indirimlerden faydalanabilir ve Ayvalık Grand Temizel Hotel gibi bir otelde ekonomik tatil gerçekleştirebilir. Bunun için elinizi çabuk tutmalısınız!

Ayvalık Otellerinde Tatil

Ayvalık doğal güzellikleri ile Balıkesir'in turizm açısından önde gelen ilçesidir. Her geçen yıl daha da büyüyen ve özellikle Balıkesir Valiliği'nin çalışmaları ile çok daha fazla tanınan Ayvalık, orta gelirli ailelerin en fazla tercih ettiği tatil merkezlerimizin başında geliyor. Daha güney ilçelere inip kalabalığa karışmak istemeyen, sessizlikten hoşlanan kişiler, Ayvalık'tan yana tercihini kullanıyor. Sizin de tatil anlayışınız benzer ise siz de Ayvalık otellerinde konaklayabilir, Ayvalık Grand Temizel Hotel tesislerinde tatilini geçirebilirsiniz.

Ayvalık Grand Temizel Hotel Konum ve Ulaşım Bilgileri

Ayvalık'ın Sarımsaklı mevkiinde bulunan Ayvalık Grand Temizel Hotel tesislerinin denize olan uzaklığı sıfırdır. Denize sıfır bir tatil düşlüyorsanız Ayvalık Grand Temizel Hotel tesisleri, tam da aradığınız özelliklere göre bir oteldir. Doğa ile iç içe, ailenizle huzur içerisinde bir tatil yapmak istiyorsanız, hemen Ayvalık Grand Temizel Hotel rezervasyonu yaptırın.
Ayvalık Grand Temizel Hotel, ulaşım olanakları açısından da oldukça iyi bir yere kurulmuştur. Nitekim Ayvalık Grand Temizel Hotel tesislerinin Edremit Hava Alanı'na olan mesafesi, 40 km kadardır. Otobüs ile gelecek olanlar ya da özel araçları olmayanlar, 7 km mesafede bulunan Ayvalık Terminali üzerinden kolay bir şekilde otele ulaşım sağlayabilirler.
Grand Temizel Hotel Tesis ve Oda Bilgileri
Ayvalık'ın en büyük ve en lüks otellerinden bir tanesi olan Ayvalık Grand Temizel Hotel tesislerinde, toplamda 259 oda bulunuyor. Yüzlerce kişinin aynı anda konaklayıp eşit hizmet görebileceği bu tesislerde, 24 saat oda servisi bulunuyor. Açık ve kapalı havuzları, yine açık ve kapalı olmak üzere restoranları, fitness salonu, spor merkezi, Türk hamamı ve saunası ile Ayvalık Grand Temizel Hotel tesisleri, dört dörtlük bir tatil için değişilmez adreslerden yalnızca bir tanesidir.
Ev rahatlığını yaşamanız için dayanıp döşenen Ayvalık Grand Temizel Hotel odalarında TV, telefon, klima, mini bar, çalışma masası, saç kurutma makinesi bulunuyor. Balkonlu odaların zemini de halı kaplamadır.
Hotel Grand Temizel, Ayvalık'da keyifli bir tatil yapmak isteyenler için inşa edilmiş; indidimli tatil fırsatlarından yararlanabileceğiniz bir tesistir. Siz de Ayvalık Grand Temizel Hotel tesislerinde tatilinizi geçirin, Grand Temizel Hotel avantajlarından yararlanarak harika bir tatil gerçekleştirin!
Ayvalık Grand Temizel Hotel, keyifli ve kaliteli bir tatil yapabileceğiniz, avantajlı tatil paketleri sunan bir tesistir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder