1 Kasım 2012 Perşembe

Ayvalık Plajları

Ayvalık plajları sizi bekliyor, tatil indiriminizi almayı unutmayın!
Ayvalık Plajları
 
Sakin, temiz ve güzel bir yerde tatil yapmak isteyenlere önerimiz Ayvalık plajları ve kaliteli bir Ayvalık tatil otelidir. Ucuz tatil için Ayvalık plajları idealdir. Halk plajları ile dikkat çeken Ayvalık da tatil mükemmel geçer. Meşhur sarımsaklı plajı size kum çakıl karışımı sahili ile yaz günlerinde eşlik ederken güneşin, denizin ve yemyeşil doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Bölge de gezilip görülecek bir çok yer vardır. Ayvalık belediyesinin yapmış olduğu çalışmalarla bölge kalkınma da turizm sektörünün önemli kalemlerinden biri olmayı başarmıştır. Bing.com görsel aramalarında yapacağınız araştırmalarla Ayvalık plajları hakkında görsel bilgiye sahip olabilirsiniz, ancak sizlere şuan Ayvalık tatil otellerinden ve Ayvalık tatil planlarından bahsetmek istiyoruz. Anlattıklarımızdan bölgenin ne denli özel bir turizm bölgesi olduğunu rahatlıkla anlayabilirsiniz. Zaten Ayvalık plajları sarımsaklı plajı ile ün salmış durumda. Sarımsaklı plajı Ayvalık plajları ile yarışır durumda. Eğer sarımsaklı plajı nerede diye arayanlardan biriyseniz cevabınızı aldınız, Ayvalık da!


 
Ayvalık plajları

 
Bölgenin en güzel plajlarıdır, safi kum olmaları ve Ayvalık tatil otelleri ile 0 km mesafede olmaları tatil için buranın tercih edilmesinde önemli bir etkendir. Plajların güzelliği dillere destandır. Bu nedenle bölge yabancı turistlerin sezon öncesinden erken rezervasyon yaptırması ile sezon zamanı full kapasiteye ulaşır. Yerli turistlerin de acele etmesi ve Ayvalık plajları ile tatili harika bir şekilde geçirmek için Ayvalık tatil otellerinden yerlerini en kısa zamanda ayırtması gerekir. Eğer tatil planı için kararınızı netleştirdiyseniz artık daha fazla beklemeyin, tatilinizi Ayvalık plajları ile yapma ayrıcalığına sahip olun ve hemen tatilinizi ayırtın. Erken rezervasyon Ayvalık tatil otellerinden indirim kazanmanıza neden olacaktır, tatil planlarınızı böylece daha kaliteli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Palmera Resort, Grand Tem
izel Hotel gibi kaliteli otellerde ekonamik tatil de yapabilirsiniz.
 
Ayvalık tatil planı nasıl olmalı?

 
  • Şeytan sofrası
  • Sarımsaklı plajı
  • Kaliteli bir Ayvalık tatil oteli (Ayvalık plajları yakınında )
 
Bun şıkları bir araya getirin ve işte size Ayvalık plajları ile Ayvalık tatil planı kusursuz bir şekilde oluşsun!

 
Ayvalık plajları sizi bekliyor!

 
Yılın yorgunluğunu atmak için Ayvalık plajları harika bir seçim, burada denizin keyfini gönlünüzce sürerken aynı zamanda hak ettiğiniz tatile sahip olmanın ayrıcalığını yaşarsınız. Bölge de sadece deniz ve kum değil ilginç yerler de mevcut. Ayvalık tatil planınıza mutlaka şeytan sofrasını da dahil etmelisiniz. Buranın bu isimle anılıyor olmasının nedeni dev bir ayak izinin burada görülmüş olmasıdır. Rivayetlere göre Ayvalık tatil bölgesinde ki bu ayak izi şeytana aittir. Ve bu ayak izi günümüzde dilek kuyusu olarak görev yapmaktadır. Ayrıca şeytan sofrasında ki manzarayı, buradan güneşin batışını ve doğuşunu izlemenin ayrıcalığını başka hiçbir yerde bulamazsınız. Önerimiz, Ayvalık plajları ile tatil yaparken mutlaka şeytan sofrasına da gitmeniz yönünde. Eğer tatilinizi Ayvalık tatil otellerinde yapmayı planlıyorsanız burada en az bir hafta kalın. Tatil otelinizi seçtikten sonra Ayvalık plajları ile yakın bu şirin otellerinden birinde kalırken şeytan sofrasını ziyaret edin. Ayvalık tatil planı size farklı ve özel hissettirecektir.
Erken rezervasyon yaptırarak ekonomik tatili Ayvalık plajları ile yapabilirsiniz. Yazımızda Ayvalık plajları ile ilgili gerçek fikirlerimize yer verdik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder