14 Temmuz 2011 Perşembe

Fethiye de Gezilecek Yerler

Fethiye de gezilecek yerler Fethiye tatili keyfi...
İndirimli tatil seçenekleri ülkemizde giderek artan ve talep gören bir hal alırken ucuz hotel seçenekleri ile bizlere ucuz tatil imkanları sunmaktadır. Fethiye tatili sırasında Fethiye de gezilecek yerler arasında sizlere birçok mekandan bahsedebilir, tatil planınıza katkıda bulunabiliriz

Fethiye tatili ile hayatınız boyunca yapabileceğiniz en iyi tatili yapmaya hazırlanabilirsiniz. Fethiye tatili sırasında Fethiye de gezilecek yerler arasında bulunan Kelebek vadisi iki yüksek dağ ile çevrelenmiş olupbirinci derece doğal sit alanı olarak belirlenmiş ve her türlü yapılaşmaya kapatılmıştır. Fethiye tatili sırasında Fethiye de gezilecek yerler içerisinde bulunan Kelebek vadisi bahar aylarından başlamak üzere 9-10 hafta boyunca kayalık ve zor bir tırmanma sonrasında ulaşılan yükseklerdeki şelale ve çevresinde 30 çeşit gündüz kelebeği ve 40 çeşit gece kelebeği kelebek görülebilir. Sizler de bu macera dolu yolculuğa katılmak istemez misiniz? Fethiye tatili programınıza Kelebek Vadisini eklemeyi unutmayın diyebiliriz.
Fethiye de gezilecek yerler içerisinde bulunan Kaya köy ise Fethiye tatili ile mutlaka görülmesi gereken bölgelerden biridir, özellikle tarihi mekanları gezmeyi sevenlerin memnun kalabileceği Fethiye de gezilecek yerler içerisinde bulunan Kaya köyde güzel zaman geçirebilirsiniz.

Fethiye de gezilecek yerler neresidir?
Fethiye de Gezilecek Yerler
  • Ölüdeniz Fethiye de gezilecek yerler içinde yer alır.
  • Fethiye de gezilecek yerler içinde Kaya köy de bulunur.
  • Fethiye de gezilecek yerler içerisinde Kelebek vadisi de bulunur.
  • Fethiye de gezilecek yerler içinde Kleopatra hamamı da yer alır.
  • Fethiye de gezilecek yerler listesindeYassıca adaları ve tersane adası da bulunur.


Fethiye de gezilecek yerler içine dahil olan adalar harika bir mavi tur gezisi ile sizlere muhteşem bir tatil yaşatabilir. Fethiye tatili sırasında gezebileceğiniz adalar; Aksazlar, Samanlık, Kalemya, Boncuklu, Şovalye adası, Turunç koyu gibi adalardır. Fethiye tatili içinde Fethiye de gezilecek yerler bunlarlada sınırlı kalmaz ve 12 adalar ile devam edebilir.  Kızıl ada, Deliktaş adası, Yassıca adaları, Zeytin adası, Tersane adası, Domuz adası, Kleopatra hamamı ve Bedri Rahmi koyudur.

Fethiye de gezilecek yerler listesine Kral mezarlarını da ekleyebilirsiniz . Eğer kendinizi enerji dolu hissediyorsanız Karl mezarlarına giden merdivenlerden çıkarak harika bir Fethiye manzarasını görme şansını da yakalamış olursunuz. Denizin karşısında bulunan eskiden denizin hemen yanında kurulmuş olan Anfi tiyatroda Fethiye de gezilecek yerler içerisinde yer alır. Fethiye’nin merkezinde kolayca ulaşabileceğiniz bir yerde olan Anfi tiyatroyu mutlaka gezmelisiniz.


Fethiye de gezilecek yerler içinde neler yapabilirsiniz?


Fethiye de gezilecek yerler içinde kordon kenarında gezebilirsiniz, akşam serinliğinde dondurma yiyebilirsiniz ve ya bir eğlence mekanına gidebilir sabaha kadar eğlenebilirsiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder