19 Temmuz 2011 Salı

Sunset Beach Fethiye

Sunset Beach Fethiye size unutulmaz tatili yaşatıyor...
Yeşil Fethiye diye anılan Türkiye’nin her yerinden misafirleri ağırlayan ve yabancı birçok turiste ev sahipliği yapan Fethiye. Onca yıldır el değmemiş ormanları ve harika manzaraya sahip doğal güzellikleri ile tatilcileri cezbediyor.
Tertemiz bol oksijenli havasında, tatil yaparken billur gibi onlarca metre altını görebildiğiniz suları siz tatilcilerin mekanı oluyor. Her defasında tekrar görmek istediğiniz Fethiye eğlence için bütün kış hazırlığını tamamlamış sizleri bekliyor.
Konaklamayı seçtiğiniz Fethiye otelleri ile de fark yaratıyor. Farklı dizaynlara sahip oteller sizleri eğitimli ve güler yüzlü personeliyle ağırlıyor. Fethiye otelleri arasından farklı tarzda bir otelde kalmak istiyorsanız özellikle kalabalık ailelerin rahat edebileceği Sunset Beach Fethiye de konaklayabilirsiniz. Sunset Beach Fethiye sizlere apart tarzında hizmet verir ve Sunset Beach Fethiye de kalabalık ya da daha az kişi sayısı ile kalabilirsiniz. Sunset Beach Fethiye de her büyüklükte apart olup sizin kişi sayınıza göre ayarlanabilir.  İndirimli tatil otelleri arasında yer alan Sunset Beach Fethiye de uygun fiyatlarla tatil yapabilirsiniz.
Sunset Beach Fethiye de neler bulabiliriz?
Sunset Beach Fethiye
  • Sunset Beach Fethiye de 3 açık havuz bulunur.
  • Sunset Beach Fethiye de 1 kapalı havuz bulunuyor.
  • Sunset Beach Fethiye de çacuk havuzuda bulunuyor.
Fethiye otelleri arasında yer alan Fethiye Sunset Beach sizleri Fethiye Ölüdeniz mevkiinde karşılıyor. Ölüdeniz Mevkiinde Fethiye otelleri arasında yer alan Sunset Beach Fethiye de konakladığınız sırada Ölüdenizi de mutlaka görebilir ve gün içinde yorulabilirsiniz, Sunset Beach Fethiye günün yorgunluğunu üzerinizden alarak rahat ve konfor içinde konaklamanızı sağladığı gibi denize sıfır mesafesinde sizleri ağırlıyor. Üstelik indirimli tatil otelleri arasında yer alıyor.
Sunset Beach Fethiye, Fethiye otelleri arasında yer almakta olup 1+1, 2+1, 3+1, 4+1,5+1 şeklinde odalara sahiptir bu avantajı sayesinde istediğiniz kadar kalabalık olsanız da Sunset Beach Fethiye sizi keyifle ağırlıyor. Sunset Beach Fethiye de tatilin keyfini çıkarabiliyor, kendinize bol bol zaman ayırabiliyorsunuz.

Sunset Beach Fethiye Fethiye otelleri arasında yer almakta ve içerisinde birçok aktiviteyi barındırmaktadır. Sunset Beach Fethiye de bulunan aktivitelerden bazıları sauna, çocuk bahçesi, fitness center, bilardo, masa tenisi, su sporları gibi aktivitelerdir. Sunset Beach Fethiye de bulunan Bu aktivitelerden bazıları ücrete tabidir. Bunların dışında Sunset Beach Fethiye de bulunan diğer özellikler ise market, doktor, bebek bakımı gibi özelliklerdir.
Fethiye otelleri arasında yer alan ve farklı bir hizmete sahip olan Sunset Beach Fethiye sizleri bekliyor. Sessiz sakin ve bir o kadar da eğlenceli olan Sunset Beach Fethiye de bol bol dinlenebilirsiniz. Çocuklarınız eğlenirken siz deniz kenarında kitap okuyabilir ya da onlara katılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder