23 Haziran 2011 Perşembe

Forest Gate Hotel

Fethiye Forest Gate Hotel sizi özel kılar...
Kitabınızı yanınıza alır, buz gibi içeceğinizden yudumlar ve Fethiye ormanlarının kulağınıza fısıldadığı melodiyi dinleyebilirsiniz Fethiye Forest Gate Hotel de. Gürültüsüz, kendinizle başbaşa kalabileceğiniz yeşil Fethiye’nin dünyaca ünlü tatil beldelerinden biri olan Göcek’te herkesin benimseyebileceği bir otel, Fethiye Forest Gate Hotel.

Farklı kişilikleri birleştirebilen Fethiye Forest Gate Hotel de nezih bir ortamda tatil yapmanın keyfine varabilirsiniz. Rengarenk çiçekler birbirleriyle dans ederken, sizler içeceklerinizi yudumlamanın zevkine varır, tatil sezonunda Fethiye Forest Gate Hotel de bulunduğunuzdan daha iyi hissedemezsiniz kendinizi.
Suite oda, bağlantılı oda ve standart oda seçenekleri bulunan Fethiye Forest Gate Hotel de toplam yirmi üç oda bulunuyor. Oda sayısının az olması nedeniyle sakin ve nezih bir kesimin tercih ettiği Fethiye Forest Gate Hotel de farklı ve ayrıcalıklı bir tatil geçirebiliyorsunuz. Tüm odalarında ihtiyaçlarınız için gerekli araç gereçlerin bulunduğu Fethiye Forest Gate Hotel, temizliği ve bakımıyla da Fethiye otelleri arasında kendine farklı bir yer edinmiştir.

Fethiye Forest Gate Hotel neler bulunur?
  • Fethiye Forest Gate Hotel de bir adet açık havuz Bir addet çocuk havuzu bulunur.
  • Fethiye Forest Gate Hotel, yakınında halk plajı vardır.
  • Fethiye Forest Gate Hotel de Wireless internet erişimi mevcuttur.
  • Fethiye Forest Gate Hotel de 24 saat oda servisi vardır.

Fethiye Forest Gate Hotel kendini ayrıcalıklı hissedenlerin ya da hissetmek isteyenlerin konakladığı, oda kahvaltı otellerinden biridir ve yanınızda gelen çocuklarınızdan 0-12 yaş arasında olan miniklerden biri ücretsiz konaklayabilir. Çam ağaçlarının vermiş olduğu, mis gibi bol oksijenli enfes orman havasında Fethiye Forest Gate Hotel de çocuklarınızla başbaşa harika bir tatil geçirebilirsiniz.
Erken rezervasyon ile daha da uygun fiyatlarla tatil programınıza dahil edebileceğiniz Fethiye Forest Gate Hotel, indirimli oteller arasında bulunuyor. Kendi evinizin rahatlığını hissedebileceğiniz Fethiye Forest Gate Hotel, Fethiye Göcek’te sizleri bekliyor.

Ailenizle konforlu tatiller yapar, denizin havuzun ve tatilin sizin için unutulmaz olmasını sağlayabilirsiniz. Fethiye Forest Gate Hotel de konakladığınız sırada Fethiye Göcek’te yapabileceğiniz aktiviteler paragliding, jeep safari, beyaz su raftingi gibi aktivitelerdir, bunun dışında tarih turlarına da katılabilir, yat turları ile Fethiye Forest Gate Hotel tatil programınızı zenginleştirebilirsiniz. Farklı deneyimleri tatmak istiyorsanız safariye de katılabilirsiniz. Bu kadar yorgunluğun üstüne Fethiye Forest Gate Hotel de bulunan odalarınızda yorgunluk atabilirsiniz.
Hotel Forest Gate, ücretsiz internet erişiminin yanı sıra, konsept dahilindeki yiyecek ve içeceklerin hepsi ücretsizdir.

Fethiye Forest Gate Hotel de havuz başında akşam yemeği keyfi…
Fethiye Forest Gate Hotel de usta aşçıların elinden, özel sunumları ile mükemmel yemekler tadabilirsiniz, üstelik bunu havuz başında, çam ağaçlarının arasında romantik bir yemeğe dönüştürebilirsiniz.
Özellikle balayı çiftlerinin tercih ettikleri Fethiye Forest Gate Hotel, en özel anlarınızda sizleri en iyi şekilde ağırlıyor.
Fethiye Forest Gate Hotel, en özel zamanlarınızda hep yanınızda !

1 yorum:

  1. Fethiye mükemmel bir yer. Günlük kiralık daire tarzı yerler varmı acaba,yada adına ne diyorsanız.
    beylikdüzünde günlük kiralık daireler bu tarz yerler gibi örneğin.

    YanıtlaSil