5 Haziran 2011 Pazar

Green Forest Holiday Village

Muğla sınırlarına girer girmez karşılar sizi koyu tonlarda yeşille örtülü Menteşe dağları. Fethiye’ yse güzergâh yol boyunca aşmak durumunda kalırsınız bu yeşilleri ve eşsiz Fethiye doğal güzellikleri. İçiniz açılır ve arasına karışmak istersiniz asırlık çam ağaçlarının. Fethiye Green Forest Holiday Village ile o an olmak istediğiniz ortamda bir an değil, bütün bir tatil boyunca olabileceksiniz.  Dağların arasında, dört ve iki katlı binalardan oluşmuş Fethiye Green Forest Holiday Village, gökyüzüyle de temasınızı kesmeden doğal ortamınızın bozulmasını engellemiştir. Çok yalın bir zevkle dizayn edilmiş Fethiye Green Forest Holiday Village odaları, restoranları ve bahçesi sade bir şıklıkla sizi ağırlayacaktır. Green Forest Holiday Village içerisine girer girmez huzura taşınacaksınız ve iyi bir tatilin başlangıcını güler yüzlü personel ile yapacaksınız.

Denize üç kilometrelik kısa bir mesafede bulunan Fethiye Green Forest Holiday Village ile Ölüdeniz’e ulaşımınız da kolay olacaktır; çünkü Fethiye Green Forest Holiday Village, misafirlerini günde üç kez servis yaparak Ölüdeniz’e taşımaktadır. Ölüdeniz’ e gitmediğiniz zamanlarda Green Forest Holiday Village açık havuzunda da güzel vakit geçirebilirsiniz. Havuzu çevreleyen palmiyelerin altında güneşlenmek de ayrı bir tat verecektir sıcak yaz günlerinize. Denize girmek ve havuz dışında da temiz suların rahatlatıcı etkisini yaşayabileceksiniz Fethiye Green Forest Holiday Village tatilinizde. Tekne gezileri, hamam, sauna gibi aktivitelerde de bulunabileceksiniz.

Bu güzel ortamlardan ziyade Fethiye Green Forest Holiday Village damak zevkinize hitap eden tatları ile de karşınıza çıkar. Üstelik bu tatları size en güzel ortamlarda sunar. Green Forest Holiday Village bünyesinde bulunan bir ana restoran, iki alakart restoran, bir pastane, üç bar ve bir İngiliz Pub eşliğinde bu tatlarda buluşabileceksiniz. Green Forest Holiday Village ile doğayla ve lezzetle iç içe bir tatile başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder