10 Mayıs 2011 Salı

Koç Sun Hotel

Denize sadece 600 mt mesafede bulunan Koç Sun Hotel Fethiye de en çok tercih edilen bölgelerinden bir tanesi olan Çalış plajındadır. Harika plaja sahip olan Çalış halk plajı ile sizlere hizmet ederken yıl boyunca birçok turisti ağırlamaktadır. Herşey dahil konseptiyle çalışan Koç Sun Hotel Dalaman havalimanına 55 Km uzaklıkta olup terminale ise 5 Km mesafededir.
Fethiye de birçok mekanda gezebilir günlük turlara katılabilirsiniz. Görmeniz gereken birçok koyu gezip otelinize döndüğünüz de  Fethiye Koç Sun Hotel sizleri en iyi şekilde karşılayacaktır. Her zaman güleryüzlü personeliyle  Koç Sun Hotel sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışır. Fethiye Koç Sun Hotel de kaldığınız sürece memnun kalacaksınız ve birçok imkanından faydalanacaksınız. Deniz yerine havuza girmeyi tercih edenlerdenseniz Fethiye Koç Sun Hotel açık havuzu ile yazı serin bir hale getirmektedir. Havuz başında yudumlarken içeceklerinizi stresten kurtulduğunuz için memnun olacaksınız.
Fethiye Koç Sun Hotel de tüm odalar, bahçe ve havuz manzaralıdır. Odalarda klima, tv, fön, telefon ve daimi sıcak suyu olan duş mevcuttur. Her bir ayrıntı önemlidir unutmayın. Kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda bulunarak daha da akılda kalıcı bir tatil yaşayabilirsiniz. Fethiye Koç Sun Hotel muz ağaçları arasında çocuk ve büyük yüzme havuzuna sahiptir. Koç Sun Hotel hafif birşeyler atıştırabileceğiniz snackbar, ögle ve akşam yemekleriniz için restaurant, café-bar bulunmaktadır.
Fethiye Koç Sun Hotel ile akşamları canlı müzik eşliğinde dans edebilirsiniz.  Tatilinizi daha da hareketlendirmek için oyun köşeleri  vardır. Animasyonlar eşliğinde de eğlenceye devam edebilirsiniz. Kaliteli hizmet, güleryüz ve müşteri memnuniyeti prensibimizdir diyorlar. Fethiye tatilimiz boyunca Fethiye tarihi yerlerinden tutunda mavi yolculukla gezilebilecek yerlerine kadar her yerini gezin derim. Özellikle mavi tura çıkmadan dönmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder