28 Mart 2011 Pazartesi

Alta Park Gümbet

Türkiye ekonomik tatil imkanını en güzel şekilde yaşayacağımız ekonomik Hotel seçenekleri ile doludur. Doğal güzellikleri ile herkesi kendine hayran bırakan Bodrum’un Gümbet beldesinde bulunan Alta Park Gümbet, ucuz tatil keyfini yaşayabileceğiniz hem eğlenip hem de dinlenebileceğiniz ekonomik otellerdendir.

Alta Park Gümbet’in birçoğu balkonlu olan odalarında duş, telefon, klima, tv, telefon ve saç kurutma makinası gibi ihtiyacınız olan herşeyi bulabileceğiniz gibi ucuz tatil fırsatını yaşayacağınız Bodrum Alta Park Gümbet’te en ince ayrıntılara da önem verilmiştir.

 
Açık ve kapalı restaurantlarında zengin yemek çeşitleri ile olduğu kadar sunumuyla da gözlerinizi dolduracak Alta Park Gümbet herşey dahil konsepti ile çalışıyor. Öğle ve akşam yemeklerinizi Türk ve dünya mutfağının farklı lezzetleri ile renklendirecek Bodrum Alta Park Gümbet’te yemeklerin tadı damağınızda kalacak.

Alta Park Gümbet’te tatiliniz boyunca sıkılmadan hem sessiz sakin hem de cıvıl cıvıl ucuz tatil geçirebilirsiniz. Bodrum Alta Park Gümbet’in tertemiz havuzunda serinleyebilir, havuz kenarında içeceğinizi yudumlayarak güneşlenebilirsiniz. Alta Park Gümbet’te ücretsiz olarak yararlanacağınız plaj servisi ile plajlarda denizin güneşin ve kumun keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Alta Park Gümbet ‘in yakınında bulunan alışveriş merkezleri ve dükkanları dolaşabilir Gümbet’i daha yakından tanıyabilirsiniz. Bodrum Alta Park Gümbet’in merkeze yakın olması ile de heyecanlı ve eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Hareketli barlar sokağının yaşamına katılarak bar ve diskolarında ucuz tatilinizi renklendirebilirsiniz.

Hem kaliteli hem de ucuz tatil fırsatı sunan Alta Park Gümbet’te farklı bir tatile doğru yolculuğa çıkarsınız. Alta Park Gümbet’te tatilin ayrılmaz parçası olan güneş, kum ve deniz ile ucuz tatil keyfini doyasıya yaşarsınız. Daha çok sessizliği seviyor ve kalabalıktan uzakta güzel bir tatil yapmak istiyorsanız Alta Park Gümbet sizin için mükemmel bir tatil seçeneği olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder