21 Şubat 2011 Pazartesi

Karen Hotel

Marmaris’ in eşsiz gün batımı manzaralarına tanıklık edeceğiniz, yeşil ve mavinin iç içe geçtiği bir doğada yer alan Karen Hotel, “Marmaris’ teki eviniz” sloganıyla ev samimiyeti ve lüksü bir eksende buluşturarak düşlediğiniz tatile kavuşturuyor sizi.

Geniş ve ferah bir biçimde şıkça dekore edilen huzurlu iç mekanlar, dağ ve deniz manzarası seçenekleriyle farklı zevklere tercih olanağı sunar. İster Akdeniz maviliklerine uzanın; ister yemyeşil dağlara enfes manzara her durumda sizi karşılayacak.

Türk ve dünya mutfaklarının en leziz menülerini tadabileceğiniz restoranlar açık büfe servis edilip, yemekler lezzeti bir yana, sunumlarıyla da göze hitap eder. Bu lezzetler karşısında kayıtsız kalamayanlardansanız, otel tatilde formunuzu korumanız için de farklı aktivite seçeneklerine sahip. Gün boyu havuzda yüzebilir; masa tenisi, bilardo gibi aktivitelerle eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.

Marmaris’ in eşsiz maviliklerinde olmanın tadını çıkarın, karşınızda yükselen yemyeşil dağlara karşı serin sularda ilerliyor olmak unutulmaz keyifli dakikalar yaşatacaktır. Minik misafirlerin ihmal edilmediği Karen Hotel’ de çocuklar için de oyun alanı ve ayrı biz havuz bulunuyor. Ailece yapacağınız eğlenceli ve huzur dolu bir tatil için Karel Hotel mavinin mavi, yeşilin yeşil gibi yaşandığı doğal coğrafyası ve nitelikli hizmet felsefesi ile keyif dolu bir tatil yaşatır size. Erken rezervasyon kampanyaları ile ucuz tatil imkanından da yararlanmanızı sağlayan otele rezervasyon için acele edin. Rezervasyonunuzu ne kadar erken yaptırırsanız o kadar çok indirimden yararlanma şansına sahip olursunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder