28 Mart 2011 Pazartesi

Kemer Reach Hotel


Kemer Reach Hotel, yemyeşil çam ağaçlar, görkemli dağlar ve masmavi denizle çevrili sessiz ve sakin bir tatil geçirebileceğiniz muhteşem manzaraya sahiptir. Ucuz tatil farkını da doyasıya yaşayabileceğiniz tatil yerleri içerisinde yer alan ekonomik Otel alternatifleri arasında Kemer Reach Hotel Kemer’in merkezine oldukça yakındır.

Kemer Reach Hotel’in kendisine ait plajında serinleyebileceğiniz gibi tertemiz havuzunun kenarında güneşlenip içeceğinizi yudumlarken kendinizi ucuz tatil keyfine doyasıya bırakabilirsiniz. Eğlence ve heyecanı bir arada yaşamak isteyenler Kemer Reach Hotel’in masa ,tenisi, plaj voleybolu, dart, okçuluk, aerobi ve bilardo aktivitelerinden yararlanabilir. Su sporlarına ilgisi olan konukları da unutmayan Kemer Reach Hotel’de parasailing, jet-ski, banana, ringo, katamaran, sörf ve kano aktiviteleri de yer almaktadır.



Sabah, öğle ve akşamları açık büfe olarak hizmet veren Kemer Reach Hotel’in restaurantında zengin yemek çeşitlerini tadabileceğiniz gibi lobi bar, beach bar ve disco barda alkollü ve alkolsüz içeceklerin tadına da varabilirsiniz. Her isteğe uygun standartta odaları bulunan Kemer Reach Hotel’de konukların memnuniyeti ön plana alınmış ve en ince detaylarına kadar herşey düşünülmüştür. Hem konforun hem de huzurun en iyisini tadacağınız Kemer Reach Hotel’de ucuz tatil avantajından yararlanmak ise bambaşka bir keyif veriyor. Kemer Reach Hotel’in ücretsiz olarak yararlanabileceğiniz hamam ve saunasında bütün bir yılın yorgunluğunu atarak, ruhunuzu dinlendirebilir ve vücudunuza istediği şımarıklığı tanıyabilirsiniz. Akşamlarınızı da sıkılmadan eğlence dolu geçirebileceğini Kemer Reach Hotel’in diskosunda keyfinizi daha da katlayabilirsiniz.

Kemer Reach Hotel, hem kaliteli hem de ucuz tatil fırsat kapılarını sonuna kadar açmış değerli konuklarını ağırlamayı bekliyor. Eğer siz de farkı yaşamak huzur ve kaliteyi her köşesinde tatmak isterseniz Kemer Reach Hotel’in kucağına kendinizi bırakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder