18 Haziran 2012 Pazartesi

5 Yıldızlı Otel

5 yıldız otel özellikleri

5 Yıldızlı Otel
5 yıldız otel tesislerinde tatil yapmanın neden güzel olduğunu biliyor musunuz? Çünkü 5 yıldızlı otellerde 7-24 oda servisi hizmeti var. Ne isterseniz odanıza geliyor, üstelik gecenin 3ünde, 4ünde veya sabahın 5 inde olması fark etmiyor. Otel de kaldığınız sürece istediğiniz her şey odaya getiriliyor. Ama indirimli tatil yapmak istiyorsanız bunu 5 yıldız otel tesislerinde yapmak biraz zor. İmkansız değil, tabi ekonomik tatili 5 yıldız otellerden nasıl alabileceğinizi bildikten sonra gerisi önemli değil. Turizm bakanlığı onaylı olan tüm 5 yıldız otel tesislerinde hangi özellikler var, bu oteller neden diğer otellerden farklı diye merak edip google da araştırma yapmadıysanız, yazımızdan bu anlamda istifade edebilirsiniz. 5 yıldız otel özelliklerinden, 5 yıldız otel konforundan, 5 yıldız otel tatilinin güzel yanlarından bahsedeceğimiz bu yazımızda, sizlere; otel seçiminde nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda da küçük ip uçları vermeyi planlıyoruz.


Konforlu bir tatil için 5 yıldız oteller tercih edilmeli!

Tabi eğer konfora önem vermiyorsanız o başka. Mesela 5 yıldız otellerde asla odaların hijyeninden şikayet edemezsiniz, çünkü böyle bir sorun yaşamazsınız. Personeller İngilizce bildiği için dünyanın her yerindeki 5 yıldız otellerde rahatça kendinizi ifade edebilirsiniz. Tatil yapmak veya iş seyahatlerinizde kalmak için 5 yıldız otel işletmeleri sizi her zaman en iyi şekilde ağırlar. Ve en iyi konaklama imkanlarını sizlere sunarlar.

5 yıldız otel özellikleri nelerdir?

  • Kral dairesi bulunur.
  • 7-24 oda servisi vardır.
  • Otopark hizmeti vardır.
  • Merkezi konumdadırlar.
  • Aile odaları, engelli odaları, tek ve çift kişilik odaları her zaman bulunur.
 
Ayrıca 5 yıldızlı otel tesisleri mimari açıdan benzeri bulunmayan bir yapıdadırlar. Sadece zincir 5 yıldız otel tesisleri birbirine benzer ama onlar da bulundukları bölgeye kısmen uyum sağlar, küçük farklılıklar gösterebilirler. Ama kalite konusunda her 5 yıldız otel şubesi birbirinin aynısıdır. Konfor, taviz vermeyecekleri tek şeydir.

Neden 5 yıldız otel tatili yapmalı?

Eğer daha önce gitmediğiniz bir şehre veya ülkeye gidiyorsanız seçiminizi bu otellerden yana kullanmanızı öneriyoruz neden diye soracak olursanız da, otellerin merkezi oluşu size daha güvenli bir şekilde tatil yapma şansı verecektir. Eğer otelin şubelerinden birinde daha önce kaldıysanız, oteli tanıyorsunuzdur. Yabancı bir ülkede veya şehirde tanıdık bir mimariye, konfora sahip otel de kalmak size kendinizi iyi hissettirecektir. Aynı zamanda 5 yıldız otel tesislerindeki toplantı salonları, restoranlar, davetleriniz ve iş toplantılarınız için her zaman hizmetinizdedir.

Beş yıldızlı bir otel de kalırken dünya mutfaklarını tadabilirsiniz. Veya farklı bir ülkedeyseniz ülkenizin yemeklerini orada bulabilirsiniz. Hava alanında karşılama, fitnes center, spa gibi hizmetleri de yine 5 yıldız otel tesislerinde bulabilir, konaklamak için kaliteden taviz vermek zorunda kalmazsınız. Tüm bunların dışında 5 yıldızlı tatil köylerinde herşey dahil konsept sayesinde bütçe dostu ve kaliteli bir yaz tatili yapabilirsiniz! Bu fırsatı, kaliteli tatil yapma şansını erken rezervasyon yaptırarak yakalayabilirsiniz. Gümüldür de Aşa Club Holiday Resort, Paloma Pasha Resort ve Angora Beach Resort otellerinde konaklayarak en harika tatilinizi yaşayabilirsiniz.
 
5 yıldız otel neden tercih edilir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder