16 Mayıs 2012 Çarşamba

Aşa Club Holiday Resort

Aşa Club Holiday Resort kaliteli tatil keyfini yaşatır

Aşa Club Holiday Resort
Aşa Club Holiday Resort sizleri tatil kelimesinin anlamını beraber yaşamaya çağırıyor. Aşa Club Holiday Resort 75.000 metre karelik bir alana kurulmuş olan tatil cennetidir. İzmir otelleri arasında geçen Aşa Club Holiday Resort sizlere tatil keyfinin yaşanması için rehberlik ederek bir sene boyunca hayal ettiğiniz dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarınıza kavuşmanızı sağlar. Aşa Club Holiday Resort Gümüldür, Ege kıyısında bulunan şirin ve doğal güzellikleri içinde tatilcilere deniz, güneş ve kumsal birleşimini yaşatan oteller arasında. Tatilcilerin her sene daha fazla ilgi odağı haline gelen Gümüldür otelleri arasında bulunan Aşa Club Holiday Resort gerek kalitesi gerekse indirimli tatil seçenekleri ile tatilcilerin gözde konaklama merkezlerinden biri haline gelmiş. Tatilini Gümüldür doğal güzellikleri arasında geçiren tatilcilerin her iki senede bir tekrar Gümüldür’ü ziyaret etmesi tatil kalitesinin ne kadar ön planda olduğunu göstermektedir. Gümüldür her ne kadar şirin ve küçük bir kıyı beldesi olsa da sosyal medya araçları facebook gibi sayfalarda adına gruplar oluşturulmuş ve bu gruplar tatil tecrübelerini birbirlerine aktararak beldenin gelişmesini sağlamış. Aşa Club Holiday Resort bu ortamda yerli ve yabancı turistlere hayal ettikleri tatili yaşamalarını sağlayacak bir olanak sağlıyor. Erken rezervasyon imkanları sayesinde indirimli tatil yakalayabileceğiniz Aşa Club Holiday Resort gerek memnuniyet gerekse kalitesinden ödün vermeden hizmet etmektedir.

Aşa Club Holiday Resort tesis özellikleri

180 odası bulunan Aşa Club Holiday Resort Gümüldür otelleri arasında en fazla tatilci kabul edenlerdendir. Tüm Odalarda; Balkon, Duş, Saç kurutma makinesi, Split klima, Telefon, Televizyon, Ücretli kasa mevcut olup Zemin seramik kaplıdır. Tesisin özellikleri Kemer, Belek ve Alanya otelleri gibi otellerle aynı olmasına rağmen Gümüldür’ün eşsiz sessizliği ve güzelliği Aşa Club Holiday Resort diğer otellerin önüne geçirmektedir. Aileniz ve sevdiklerinizle beraber doğal bir ortamda sıcak kumlar ve berrak bir deniz üçlemesi ile tatil yapmak isterseniz adresiniz Aşa Club Holiday Resort olmalıdır. Gümüldür küçük bir belde olmasına rağmen gece hayatının oldukça renklidir. Aşa Club Holiday Resort Gümüldür içerisinde her yere yakın bir konumda bulunduğundan otel aktivitelerinden sonra tarihi sokaklarda gezinti yapabilirsiniz. Aktivite olanaklarının da bölgeye göre oldukça fazla olduğunu söyleyebiliriz. Açık yüzme havuzu, Çocuk havuzu, Su kaydırağı, Dalgıç okulu, Animasyon, Disko, Fitness center, Plaj futbolu, Banana, Futbol, Plaj paraşütü, Basketbol sahası, Plaj voleybolu, Bilardo, Jet ski, Sörf, Tenis kortu, Masa tenisi, Voleybol, Canlı eğlence, spor aktiviteleri, yürüyüş parkuru, mini club, çocuk oyun alanı, bahçe, su sporları aktivitelerinden oluşturuyor. Yemekler konusunda da oldukça iddialı olan Aşa Club Holiday Resort Gümüldür ve Ege kıyılarının tatlarını dünya mutfağı ile birlikte sizlere sunuyor.

Aşa Club Holiday Resort ulaşım özellikleri

Konum itibari ile Ege-İzmir-Gümüldür bölgesinde bulunan Aşa Club Holiday Resort hava alanına 40 km, Terminale 10 km uzaklıktadır.  Denize 0 km uzaklığı bulunan Aşa Club Holiday Resort’e her ulaşım seçeneği ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Hayallerinizin tatilini geçirmek için ulaşım aşamasında da kolaylık sağlanması gereklidir. Aşa Club Holiday Resort bu kolaylığı size konumu itibari ile yapıyor. İstediğiniz bir tatili doğal güzellikler içerisinde kendinizi özel hissederek geçirmek istiyorsanız Aşa Club Holiday Resort sizlere tek tavsiyemiz olacaktır.
Gümüldür de tatil tam bir zevktir. Özellikle Aşa Club Holiday Resort sizlere bu zevki tam olarak yaşatıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder