23 Haziran 2011 Perşembe

Nevada Su Hotel

Nevada Su Hotel ile Sağlıklı bir tatil...
Sudan gelen güzellik sloganıyla Fethiye otelleri arasında Spa özelliğiyle dikkatleri üzerine çeken Nevada Su Hotel, Fethiye Çalış plajı mevkiinde bulunuyor. Sakin bir ortamda bulunmak isteyenlerin tercihleri arasında yer alan Fethiye Nevada Su Hotel, denize beş kilometre mesafede bulunuyor ve indirimli tatil isteyenlerin öncelikli tercihleri içinde yer alan Fethiye Nevada Su Hotel seçenekleriyle göz dolduruyor.

Yarım pansiyon hizmet veren Fethiye Nevada Su Hotel de Uzak doğu masaj uygulamaları ile spa hizmetinden faydalanabilir Fethiye Nevada Su Hotel de konakladığınız odalarınıza tüm yorgunluğunuzu atmış bir şekilde geri dönebilirsiniz. Gerçek zindeliğe işin uzmanlarıyla kavuşun, suyun rahatlatıcı etkisi Fethiye Nevada Su Hotel uzmanlarının harika masajıyla hayat bulur ve Fethiye Nevada Su Hotel de bulunan masaj çeşitleri Klasik masaj, aroma terapi masajı, strese karşı masaj, selülit masajı, karışık huzur masajı, refleksoloji masajı, bitkisel hint sağlık masajı, japon nokta masajı, sıcak taş masajı, Hint baş masajı, havlu masajı gibi masajlardır. Nevada Su Hotel bu masajlar dışında çikolata masajı, bölgesel sağlık masajı, kahve masajı gibi ilginç masaj uygulamaları ile misafirlerinin tatil boyunca dinç kalmalarını sağlamaktadır. Çocuklarınız ve bebekleriniz de çeşitli masaj teknikleri ile Nevada Su Hotel ayrıcalığıyla zinde kalarak tatillerini tamamlamaktadırlar.
Nevada Su Hotel

Nevada Su Hotel nerede yer almaktadır?
  • Nevada Su Hotel Fethiye Çalış plajı mevkiinde bulunmaktadır.
  • Nevada Su Hotel Dalaman havaalanına elli kilometre uzaklıktadır.
  • Nevada Su HotelÖlüdenize on beş kilometre mesafededir.

Fethiye otelleri arasında bulunan ve oda temizliği ve havlu değişimi her gün yapılan Nevada Su Hotel de çift kişilik ya da aile odalarında kalabilir, istediğinizde Nevada Su Hotel de bulunan servisler aracılığıyla Fethiye plajları içinde güzel bir plaja sahip olan plajına gidebilirsiniz. Tertemiz havasıyla sizlere keyifli bir tatil yaşatan Fethiye Nevada Su Hotel, havuz seçeneğiyle de tatilcilerin özellikle çocukların istediği alanları yaratır. Şehrin gürültüsünden uzak harika bir tatil yapmak istiyorsanız Fethiye Nevada Su Hotel sizlere birçok seçenek sunar.

Fethiye Nevada Su Hotel de bulunan aktiviteler Spa, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, jakuzi, masaj aktiviteleridir ve Nevada Su Hotelmasaj uygulamasında en iddialı konumdadır ve Nevada Su Hotel de şehrin gürültüsünden ve stresinden uzak kalabilirsiniz fakat teknolojiden uzak kalmadan internetten faydalanabilirsiniz.

Nevada Su Hotel Spa da ücretsiz faydalanabileceğiniz hizmetler…

Nevada Su Hotel de ücretsiz faydalanabileceğiniz hizmetler, yarım pansiyon konseptinin içerisinde bulunan yiyecek ve içecekler, havuz, hamam, sauna hizmetleridir. Ayrıca Nevada Su Hotel de şezlong ve şemsiye kullanımları da ücretsizdir. Sauna hizmetinden yararlanarak ter atabilir, Türk hamamı ile tazelenebilir, havuz kenarında buz gibi içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz.
Ayrıca Hotel Nevada Su lobby bar, snack bar, havuz bar da bulunuyor.
Fethiye Nevada Su Hotel huzurlu ve sakin ortamı ile sizlerle…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder