9 Mayıs 2011 Pazartesi

Akdeniz Beach Hotel

Fethiye Akdeniz Beach Hotel Ölüdeniz manzarasını doyasıya yaşayabileceğiniz giderken bile keyif alabileceğiniz bir otel. Fethiye Akdeniz Beach Hotel ile enfes manzaralar sizleri bekliyor olacaktır. En cazip noktalarından bir tanesi Fethiye’nin en güzel yerlerinden bir tanesin de bulunmasıdır. Dalaman havalimanına 65 Km olan Fethiye Akdeniz Beach Hotel sizleri en güzel haliyle karşılayacaktır. İsterseniz Babadağı’na olan yakın mesafesi ile sizlere avantaj sağlayacaktır.
Dilerseniz Yamaç paraşütü yapabilir bilmiyorsanız hocalardan yardım alabilirsiniz. Bunu yaptığınızda yapmadığınız için pişmanlık duyabilirsiniz. Havadan böylesine güzel bir manzarayı neden daha önce görmeyi denemedim diyebilirsiniz bizden söylemesi. Akdeniz Beach Hotel aktiviteleri yaparken kalabileceğiniz en yakın otellerden biridir.
Herşey dahil konseptiyle sizlere hizmet etmektedir  Fethiye Akdeniz Beach Hotel. Üstelik 0-6 yaş çocuk indirimlerinden de faydalanabilirsiniz. Dağ manzarasının eteğinde küçük bir yuva gibi duran Fethiye Akdeniz Beach Hotel  sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadır. Farklı tarzda ki odaları ve konsepti ile sizlerin ilgisini çekebilir. Ama ben buraya eğlenmeye geldim oda da sadece uyumaya geliyorum derseniz eğer çıkın dışarıya ve dalın eğlenceye. Aynı zamanda Fethiye gece hayatı ile ilgili bilgi de edinmiş olursunuz. Fethiye Akdeniz Beach Hotel de açık havuzundan yararlanabilir çocuk havuzuyla çocuklarınızı eğlendirebilirsiniz.  A la carte seçeneği de bulunan Fethiye Akdeniz Beach Hotel de lezzetli yemeklerin tadını çıkarmayı da sakın ihmal etmeyin. Bizden söylemesi.
Ölüdeniz de ve Belcekız da denize girip bol bol güneşlenebilirsiniz. En güzeli güzel bir plan yapın ve Fethiye’nin en güzel yerlerini gezme imkanı yaratın kendinize. Erken rezervasyonda da yararlanabileceğiniz Fethiye Akdeniz Beach Hotel de indirimli tatil fiyatlarıyla da kalabilirsiniz. Yapmanız gereken tatil uzmanlarını aramak ve Fethiye Akdeniz Beach Hotel için erken rezervasyondan yararlanmak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder