27 Şubat 2012 Pazartesi

Paloma Pasha Resort


Paloma Pasha Resort ile Ayrıcalıklı Bir Tatil Sizi Bekliyor!

Paloma Pasha Resort
Paloma Pasha Resort, Gümüldür otelleri dahilinde tatil yapmak isteyen kişilerin sıkça tercih ettiği, son derece kaliteli bir tesistir. Gümüldür otelleri ve tatil köyleri ayrıcalığını yaşamak ve benzersiz bir tatil yapmak istiyorsanız, sizleri de Paloma Pasha Resort Özdere tesislerine davet ediyoruz. Gümüldür'ün Özdere semtinde bulunan Paloma Pasha Resort Özdere tesisleri, tercih eden herkesin büyük bir memnuniyet ile otelden ayrıldığı, keyifli tatillerin değişmez adresidir. Eğlenceli bir tatil yapmak, yaptığınız tatilden haz almak istiyorsanız, Paloma Pasha Resort Özdere tesisleri, tam da aradığınız özelliklere sahip bir oteldir. Gümüldür tatili yapmayı planlıyorsanız, sizleri de Paloma Pasha Resort Özdere tesislerinde tatil yapmaya çağırıyoruz; böyle bir tatil yapmak, herkese nasip olmaz. Kendi şansınızı kendiniz yaratın!

Gümüldür Otelleri ve Gümüldür Tatili

Gümüldür tarihi ve doğal güzellikleri ile ön plana çıkmış, oldukça kaliteli bir beldemizdir. İzmir'de bulunan Gümüldür'de tatil yapanların yaşamış oldukları mutluluk ve memnuniyete, sizin de ortak olmanızı; bu bağlamda da bir an önce erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmanızı tavsiye ediyoruz. Gümüldür, Türkiye'de tatil yapılabilecek en güzel beldelerin başında gelmektedir; bu fırsatı değerlendirmenin tam zamanı!
Paloma Pasha Resort Özdere tesislerinin konumu, ulaşımı, özellikleri, odaları ve aktiviteleri ile ilgili bilgi almak istiyorsanız, yazımızın devamını da büyük bir dikkatle okumalısınız. Nitekim bu yazımızda, Paloma Pasha Resort Özdere tesisleri ile alakalı merak ettiğiniz sorulara cevap vermeye çalışacağız.

Paloma Pasha Resort Konumu ve Ulaşımı

Paloma Pasha Resort Özdere tesisleri, konumu ile değerlendirildiğinde de, son derece avantajlı bir yerde bulunmaktadır. Gümüldür'ün Özdere semtinde bulunan ve doğal güzelliklerin ortasında bulunan Paloma Pasha Resort Özdere tesisleri, denize de sıfır konumda bulunmaktadır. Ayrıca, tesislerin ardının da dağ ve tepelerle dolu olduğunu belirtmekte fayda var.
Paloma Pasha Resort Özdere tesislerine ulaşmak isteyen tatilciler, çok farklı ulaşım yıllarını kullanabilirler. Adnan Menderes Hava Alanı, Paloma Pasha Resort Özdere tesislerine 55 km uzaklıkta bulunmaktadır. Hava yolu yerine kara yolunu tercih edecek olan kişiler ise Gümüldür Hava Alanı'nı kullanabilirler.

Paloma Pasha Resort Özdere Tesisleri ve Odaları

Toplamda 268 odası bulunan Paloma Pasha Resort Özdere tesisleri, aynı anda yüzlerce kişiye hizmet verebilecek bir kapasitede tesistir. Paloma Pasha Resort Özdere tesislerinde tatil yapacak olan kişiler, 24 saat hizmet görebilirler; sauna ve Türk hamamından yararlanabilir, açık ve kapalı havuzlarda eğlenebilirler. Yine birbirinden lezzetli yemekleri, otel restoranında tadabilirler.
Paloma Pasha Resort Özdere odaları da son derece kaliteli bir şekilde dayanmış ve döşenmiştir. Paloma Pasha Resort Özdere odalarının tamamında televizyon, telefon, klima, saç kurutma makinesi, çalışma masası ve mini bar bulunmaktadır. Birçok odanın deniz manzaralı olduğunu ve zeminin de halı kaplama olduğunu belirtmemize gerek var mı?

Paloma Pasha Resort Aktiviteleri

Paloma Pasha Resort Özdere tesislerinde düzenlenen aktivitelerle eğlenmek, keyifli dakikalar geçirmek, işten bile değil. Tesis içerisinde yer alan animasyon ekibinin gösterileri ile unutulmaz anlar yaşayabilir, bar ve diskolarda sınırsızca eğlenebilirsiniz.
  • Paloma Pasha Resort Özdere ile en kaliteli tatiller sizi bekliyor!
  • İzmir otelleri farkını yaşamanın tam vakti!
  • Ege otelleri, Gümüldür oteller tatili ile daha farklı, daha güzel!
Resort Paloma Pasha, indirimli tatil yapmak isteyenlerin tercihidir. Siz de Paloma Pasha Resort Özdere tesislerinde ucuz tatil yapmak istiyorsanız, hemen erken rezervasyon 2012 avantajlarından yararlanın, Paloma Pasha Resort farkını yaşayın!

Paloma Pasha Resort Özdere farkını yaşamak üzere, siz de Gümüldür'e gelin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder