10 Ekim 2011 Pazartesi

Club Hotel Maxima


Club Hotel Maxima
Club Hotel Maxima Gümüldür otelleri içerisinde nadide bir işletmedir. İndirimli tatil yapmak isteyenlere önerimiz olan Club Hotel Maxima da Gümüldür de harika bir tatil yapabilirsiniz. Club Hotel Maxima hem kalitesi ile hem konforu ile tatilcilerin harika vakit geçirmesine ve kusursuz tatil anılarına sahip olmasına vesile oluyor. Gümüldür otelleri içerisinden seçeceğiniz Club Hotel Maxima ile tatilinizi daha anlamlı ve kaliteli bir şekilde yaşayabilirsiniz. Sizlere Club Hotel Maxima oda bilgileri, Club Hotel Maxima konum bilgisi, Club Hotel Maxima hizmet kalitesi ve Club Hotel Maxima de tatil yapmanın ayrıcalıklarından bahsedeceğimiz bu yazımızda, Gümüldür otelleri içerisinde neden Club Hotel Maxima i tercih etmeniz gerektiğini anlatacağız. Yazımıza Club Hotel Maxima özellikleri ile devam edelim.

Club Hotel Maxima Oda Bilgileri

Club Hotel Maxima da toplam 246 oda vardır. Odaların tamamı standart oda olarak hizmetinizdedir.  Oda özellikleri arasında split klima ( merkezi klima, isteğe göre ) ile mini bar, uydu vs gibi tüm ihtiyaçlarınızı giderecek detaylar bulunmaktadır. Club Hotel Maxima da Gümüldür otelleri arasında en iyi hizmeti bulabilirsiniz. Gerek odaların kalitesi gerekse indirimli tatil ayrıcalığı ile Club Hotel Maxima size Ege de tatil için seçmenizi önerdiğimiz kaliteli bir oteldir.
Gümüldür otelleri arasında özellikli bir konumda olan Maxima hayatınızın tatilini size vermek için sizi bekliyor. Güzel bir tatilin yanı sıra Gümüldür un tertemiz havasını, Özdere nin muhteşem denizini deneyimlemeniz için harika bir fırsat. Çocuklarınızla birlikte bu şirin otel de harika bir tatil yapma fırsatını değerlendirmenizi istiyoruz. Hem merkezi hem de denize sıfır olma özelliği ile Ege de tatil yapmanın en iyi yolunu sizlere sunan otel, tek başınıza tatil yapmanız için de uygundur.
Club Hotel Maxima da bir adet açık restoran bulunmaktadır.  Denize sıfır özelliğindeki Club Hotel Maxima da havuz imkanı da vardır. Gümüldür plajları arasında muhteşem bir denize sahip olan Club Hotel Maxima da unutulmaz bir yaz tatili yaşarsınız. Çeşitli animasyonlarla tatilinizi eğlenceli bir hale getiren otel, Club Hotel Maxima da yaz günlerini en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Tatil de Ege de Club Hotel Maxima da yani Gümüldür otelleri içerisindeki en nadide, en kaliteli, en ekonomik otel de olmak istemez misiniz? Yazımızda anlattığımız özellikleri bir de Club Hotel Maxima da yaşayın, yaşayarak ne demek istediğimizi çok daha iyi anlayabilirsiniz.

Neden Club Hotel Maxima

  • Club Hotel Maxima da ailece ekonomik bir tatil yapmak mümkünüdür.
  • Club Hotel Maxima denize sıfır bir oteldir.
  • Club Hotel Maxima çocuklar için havuz ve özel eğlence klubü vardır.
  • Club Hotel Maxima her anlamıyla aileler için idealdir.
Gümüldür otelleri içerisinde Özdere de bulunan ve hizmet kalitesi ile olduğu kadar konumu ile de göz dolduran otel, İzmir hava limanına sadece 50 km mesafededir. Gümüldür otelleri arasında İzmir şehir merkezine yakınlığı ile ayrılan otel, İzmir şehir merkezine sadece 60 km mesafededir. Bu anlamda merkezi özelliği ile tatilcilerin tercih etmesi gereken bir oteldir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder