1 Ağustos 2011 Pazartesi

Pırlanta Hotel

 Pırlanta Hotel
Pırlanta Hotel, Fethiye otelleri arasında, en beğenilen ve en fazla tercih edilen otellerden bir tanesidir. Bunun en büyük sebebi, verilen hizmet sonucunda müşterilerinin memnun kalması ve Pırlanta Hotel Fethiye konumunun oldukça uygun olmasıdır. Şimdi öncelikle Pırlanta Hotel Fethiye konumu ile ilgili çeşitli bilgiler verelim, daha sonra da Pırlanta Hotel Fethiye özelliklerini sizlere ayrıntılı olarak anlatalım.

Pırlanta Hotel Fethiye Konumu

Pırlanta Hotel Fethiye, konumu itibariyle oldukça iyi bir yerdedir. Fethiye'nin merkezinde bulunan Pırlanta Hotel Fethiye, Karagözler mevkiine yakındır. Pırlanta Hotel Fethiye, Fethiye Terminali'ne sadece 6 kilometre mesafededir. Dalaman Hava Alanı ile Pırlanta Hotel Fethiye arasındaki mesafe ise 60 kilometre kadardır.

Pırlanta Hotel Fethiye ve Sunduğu Olanaklar

Pırlanta Hotel Fethiye, açık ve kapalı yüzme havuzu ile yüzmekten haz alan kişiler için her türlü ayrıntıyı düşünmüş durumda. Yine açık ve kapalı yüzme havuzlarının bitişiğinde bulunan çocuk yüzme havuzu sayesinde; Pırlanta Hotel Fethiye eğlence keyfi ile çocuklarınızla güvenli bir şekilde tatilinizi geçirebilirsiniz. Ayrıca, belirtmeden geçmeyelim: Pırlanta Hotel Fethiye havuzlarının tamamında, su kaydırakları bulunmaktadır. Denize 2 buçuk kilometre mesafede olan Pırlanta Hotel Fethiye, havuzları ile size denizi aratmayacaktır.

Tatil, sizin için eğlence anlamına geliyorsa Pırlanta Hotel Fethiye tam size göre. Pırlanta Hotel Fethiye içerisinde bulunan ve gecenin geç saatlerine kadar hizmet veren barlar ile istediğiniz kadar eğlenebilir ve ardından da odanıza çıkabilirsiniz.

Pırlanta Hotel Fethiye odalarında da tam teşekküllü hizmet devam etmektedir. Sürekli aktif oda servisi ile ihtiyaç duyduğunuz her şeye, birkaç dakika içerisinde sahip olabilirsiniz. 90 odası bulunan Pırlanta Hotel Fethiye, 200 yataklıdır. Odalarının tamamının zemini, halı ile kaplıdır. Bu nedenle, ayakkabılarınızı çıkararak odalara girebilirsiniz ve kendinizi evinizdeymiş gibi hissedebilirsiniz.

Her odasında telefon bulunan Pırlanta Hotel Fethiye, Fethiye otelleri içerisinde ayrı bir yere sahiptir. "İndirimli tatil" yapmak istiyorsanız, uygun fiyatları ile Pırlanta Hotel Fethiye, tam size göre. Pırlanta Hotel Fethiye dahilindeki odalarda, serinleyebilmeniz için klima, duş almanız için ise küvet bulunmaktadır. Yine odanız haricinde, hamam ve jakuzi de yine Pırlanta Hotel Fethiye içerisinde yer almaktadır. Jakuzi ve hamam keyfini Pırlanta Hotel Fethiye ile yaşamanın keyfine varmanızı öneriyoruz. Pırlanta Hotel Fethiye odalarında, saç kurutma makinesi ve uydu kanallı televizyon hizmeti de yer almaktadır.
 
Fethiye tatili yapmak isteyen kişiler için Pırlanta Hotel Fethiye, uygun otel özellikleri taşımaktadır. Çevresindeki yapılaşmanın da az olması nedeniyle, Pırlanta Hotel Fethiye bünyesinde çok sakin bir tatil geçirebilirsiniz. Özellikle sessizliği seven, tatile "dinlence" gözüyle bakan kişiler için Pırlanta Hotel Fethiye, nadir bulunabilecek otellerden bir tanesidir.

Pırlanta Hotel Fethiye tesislerinde bulunan kuaför, market, doktor ve çamaşırhane hizmetleri, ücrete tabidir. Bu hizmetlerin dışında, başta açık, kapalı ve çocuk yüzme havuzları olmak üzere her şey ücretsizdir. Pırlanta Hotel Fethiye tercihinde bulunan herkes, söz konusu bu hizmetlerden ücretsiz olarak faydalanabilirler.

Fethiye Pırlanta Hotel, Fethiye tatili yapmak isteyenlere tavsiyemizdir. Uygun ve "indirimli tatil" seçenekleri ile bütçenizi zorlamayacak olan Pırlanta Hotel Fethiye, üstün hizmet anlayışı ile sizi memnun edecektir. Özellikle erken rezervasyon yapan kişiler için Pırlanta Hotel Fethiye tatili, daha uygun fiyatlara mal olmaktadır.

Pırlanta Hotel, Fethiye merkezinde olması nedeniyle, oldukça tercih ve tavsiye edilen otellerden bir tanesidir; sizin de iyi bir tatil yapabilmeniz için Pırlanta Hotel Fethiye tercihinde bulunmanızı öneriyor, hoş vakit geçirebileceğiniz güzel bir tatil yapabilmenizi diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder