16 Ağustos 2011 Salı

Big Rose Hotel

Big Rose Hotel Fethiye, "Fethiye tatili" içerisinde asla unutamayacağınız, doğal güzellikleri ile ünlü olan Hisarönü mevkisinde yer almaktadır. Siz de Fethiye otelleri içerisinde tatilinizi geçirmeyi planlıyorsanız, Big Rose Hotel Fethiye tesisleri, tam da sizin isteklerinize göre dizayn edilmiş, harika bir oteldir. Kaleme aldığımız bu yazımızda, Fethiye tatili yapmayı düşünen  fakat henüz hangi otelde tatil yapacağına karar vermemiş olan kişiler ile zaten Big Rose Hotel Fethiye eğlence keyfi ile tesislerinde tatilini geçirmeyi planlayan kişilere, Big Rose Hotel Fethiye tesisleri ile alakalı geniş bilgiler vererek yardımcı olmaya çalışacağız. Siz de yukarıda tanımladığımız kişilerden iseniz bu yazımızın tamamını dikkatle okumanızı ve Big Rose Hotel Fethiye tesisleri ile alakalı daha geniş bilgilere sahip olmanızı öneriyoruz. Peki bu yazımızda, Big Rose Hotel Fethiye tesisleri ile ilgili hangi anlatımlarda bulunacağız? Şimdi bu konuda bilgiler verelim ve vereceğimiz bilgileri maddeler halinde yazıya aktaralım.
Big Rose Hotel
  • İlk olarak, Fethiye'nin Hisarönü yöresinde yer alan Big Rose Hotel Fethiye tesislerinin gerek Fethiye gerekse Fethiye otelleri içerisindeki konumu ile alakalı bilgi vereceğiz.
  • Big Rose Hotel Fethiye tesislerinde Fethiye tatili yapmayı planlayan kişilerin, yurt içinden ve yurt dışından Big Rose Hotel Fethiye tesislerine nasıl gelebileceğinden ve hangi yolları izleyebileceğinden söz edeceğiz.
  • Big Rose Hotel Fethiye tesislerinin en genel özelliklerinden bahsedeceğiz ve Big Rose Hotel Fethiye tesislerinin müşterilerine sunduğu en özel fırsatları dile getireceğiz.
  • Big Rose Hotel Fethiye tesislerinde yer alan odaların içerisinde bulunanlar ile bu odaların niteliklerini sizlere belirteceğiz.
  • Son olarak da, neden Big Rose Hotel Fethiye tesislerinde tatil yapmanız gerektiğinden ve Big Rose Hotel Fethiye tesislerinde sizi bekleyen avantajlardan bahsedeceğiz.

Big Rose Hotel Fethiye Tesislerinin Konumu ve Ulaşımı

Big Rose Hotel Fethiye tesislerinin Hisarönü'de bulunduğunu, daha önce de belirtmiştik zaten. Hisarönü, birçok kişi tarafından her yıl düzenli olarak tercih edilen cennet mekanlarımızdan bir tanesidir. Big Rose Hotel Fethiye, Hisarönü'nün en güzel yerlerinden bir tanesinde konumlanmış durumdadır.

Yurt dışından Big Rose Hotel Fethiye tesislerini tercih eden kişiler, hava yolu ile ulaşım seçeneğini kullanabilirler. Nitekim Dalaman Hava Alanı ile Big Rose Hotel Fethiye tesisleri arasındaki mesafenin sadece 60 kilometre olduğunu belirtmek isteriz. Bu da, Dalaman Hava Alanı'nda indikten yaklaşık bir saat sonra, Big Rose Hotel Fethiye tesislerinde olacağınız ve gerçek bir tatilin keyfini yaşayabileceğiniz anlamına gelmektedir.

Yurt içinden gelecek olan misafirler ise kara yolu ulaşımını tercih edebilirler. Bunun için Fethiye'ye gelen bir otobüs firmasından bilet almanız yeterli. Terminalden indikten sonra Hisarönü'de bulunan Big Rose Hotel Fethiye tesislerine ulaşmak, sadece birkaç dakikanızı alacak. Nitekim bu birkaç dakikanın ardından, gerçek bir tatil sizi bekliyor olacak. Sadece 8 kilometrelik yolu aştıktan sonra, Big Rose Hotel Fethiye tesislerinde tatilinizi geçirmeye başlayabilirsiniz.

Big Rose Hotel Fethiye Genel Özellikleri ve Odaları

Big Rose Hotel Fethiye içerisinde toplam 69 oda bulunmaktadır. Yine en güzel restoranlar, en temiz yüzme havuzları ve en büyük spor tesisleri, Big Rose Hotel Fethiye içerisinde yer almaktadır. Big Rose Hotel Fethiye tesislerindeki 69 odanın tamamında, müşteri merkezli hizmet anlayışı sürdürülmektedir. Bu sebeple, Big Rose Hotel Fethiye odalarının tamamında 24 saat oda servisi, klima, televizyon, minibar, telefon, balkon, banyo ve saç kurutma makinesi yer almaktadır.
Fethiye Big Rose Hotel Fethiye otelleri içerisinde tercih edebileceğiniz "indirimli otel" statüsündeki otellerden bir tanesidir. Siz de Big Rose Hotel Fethiye tercihinde bulunun siz de gerçek bir tatilin keyfini çıkarmaya hemen başlayın, Big Rose Hotel hayal ettiğiniz tatili sizlere sunmak için davette bulunuyor!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder